• Str. Banca Nationala nr. 17, Bacau
  • Stomato: 0726.20.2000 | Cardio, Medicina interna, Neuro: 0334.112.512 si 0755.99.33.22
  • contact@drgrigoriu.ro

Implant dentar – Clinica Stomatologica DR. GRIGORIU® Bacau

Clinica DR. GRIGORIU®  este cea mai moderna si dotata clinica de implantologie din Bacau. Specializata in servicii de implantologie, chirurgie maxilo-faciala si dento-alveolara, clinica DR. GRIGORIU® ofera tratamente stomatologice la cele mai inalte standarde, intr-un ambient primitor, steril, dotat cu echipamente de ultima ora.

O echipa de medici dentisti de top, cu experienta internationala, profesionisti, cu specializari in chirurgie, implantologie, estetica dentara, protetica si ortodontie asigura consultatii stomatologice si tratamente personalizate in functie de caz. Cabinetul stomatologic este deschis 60 ore pe saptamana si raspunde cu promptitudine si la urgentele stomatologice. Lasa-te fara griji pe mana echipei de stomatologi profesionisti a centrului de implantologie DR. GRIGORIU® !

De curand, am lansat si optiunea de plata in rate, in colaborare cu BRD.

Servicii Implantologie Bacau

  •                   Implant dentar

  •                   Coroana ceramica pe implant  

  •                   Aliaj nobil AUR (aurul se plateste separat)       

Preturi implanturi dentare

  •   Implant dentar 550 euro
  •   Coroana ceramica pe implant: 250 euro
  • – aliaj nobil AUR (aurul se plateste separat 25Euro/gr) 375 euro

Acceseaza lista cu preturile tuturor serviciilor noastre aici: http://www.drgrigoriu.ro/preturi/

Intrebari Frecvente despre Implanturile Dentare

Ce este un implant dentar?

Implantul dentar este o piesa din titan, cel mai adesea sub forma unui surub, care se introduce in osul maxilar, cu scopul de a inlocui un dinte extras. Implantul dentar inlocuieste practic radacina unui dinte lipsa. Peste dispozitivul din titan, dentistul, impreuna cu tehnicianul dentar, realizeaza o lucrare protetica compusa din: coroana dentara, punte dentara, proteza.

Implantul dentar poate fi realizat de obicei dupa ce locul extractiei s-a vindecat. Exista insa si posibilitatea de realiza implantul imediat dupa extractie.

Cine poate beneficia de implant dentar?

Vrei sa stii daca esti un candidat bun pentru terapia implantara? Afla ca, de cele mai multe ori, sanatatea pacientului este un factor blocant determinant si nu varsta acestuia. Daca ai unele afectiuni cardiace, daca urmezi un tratament cu anticoagulante, daca suferi de reumatism articular acut, de bruxism sau daca nu intentionezi sa te lasi de fumat, s-ar putea sa nu fii un candidat eligibil pentru realizarea unui implant dentar.

Te invitam la un consult la Clinica Stomatologica DR. GRIGORIU® din Bacau, de pe Str. Banca Nationala nr. 17, pentru a analiza situatia ta particulara si a lua impreuna cea mai potrivita solutie pentru tine.

 

 

Care sunt etapele realizarii unui implant dentar?

Primul pas consta intr-o operatie chirugicala de inserare a surubului din titan in os. Practic, surubul din titan va inlocui radacina dintelui extras. Vindecarea osului si a gingiei, integrarea implantului in organism sau osteointegrarea presupune o perioada de timp cuprinsa intre 3 si 6 luni. Deoarece titanul este un material biocompatibil, osul reuseste sa-l integreze in interiorul lui. In acest timp, medicul stomatolog va realiza o lucrare provizorie. Dupa osteointegrare, se va realiza protezarea implantului.

De-a lungul acestor etape are loc o colaborare stransa intre medicul implantolog, protetician si tehnicianul de laborator.

Te asteptam la cabinetul nostru stomatologic din Bacau pentru a-ti furniza un plan personalizat.

 
 

Ce durata de viata are implantul dentar?

Cu o ingrijire adecvata a cavitatii bucale, implantul are o durata de viata de 10-15 ani. Studiile arata ca procentul de retentie a implanturilor dentare dupa 10 ani este de peste 95%, apoi acesta scade la valori mai mici.

Printre factorii care afecteaza implantul dentar se numara:  fumatul, alcoolul, o igiena defectuoasa, lipsa controalelor stomatologice periodice, precum si alti factori ce tin de calitatea lucrarii protetice realizata de catre medicul stomatolog.

Te asteptam la o consultatie in Cabinetul Stomatologic DR. GRIGORIU®. Echipa de stomatologi din Bacau este atenta la cele mai mici detalii, pentru ca dvs. sa fiti 100% multumit.

Care sunt beneficiile implantului dentar? Punti&Proteze vs Implanturi Dentare.

Poate cel mai mare avantaj al implantului dentar este faptul ca acesta nu distruge dintii invecinati. In cazul puntilor dentare este necesara devitalizarea dintilor stalpi (de legatura). De asemenea, puntile dentare exercita presiune pe dintii stalpi, iar osul din locul dintelui natural extras se poate atrofia. Implantul dentar, in schimb, protejeaza osul in care este integrat, acesta fiind supus unei utilizari naturale.
Implanturile dentare asigura claritatea vorbirii, restaureaza masticatia la un nivel similar cu cel al dintilor naturali si asigura o mimica mai naturala ca protezele.

Medicii nostri stomatologi au o experienta vasta in domeniu, inclusiv experienta internationala. Iti oferim garantie de 10 ani pentru implanturile si lucrarile protetice realizate la clinica noastra din Bacau. Punem accentul atat pe functionalitatea lucrarii, pe confortul pacientului, cat si pe estetica.

Implantologie