• Str. Banca Nationala nr. 17, Bacau
  • Stomato: 0726.20.2000 | Cardio, Medicina interna, Neuro: 0334.112.512 si 0755.99.33.22
  • contact@drgrigoriu.ro

Specializari Clinica Stomatologica Bacau – DR. GRIGORIU®:

Clinica DR. GRIGORIU® – prima clinica stomatologica din Bacau specializata pe protetica si implantologie.

Garantie 10 ani la lucrarile protetice!

Plata in Rate prin BRD!

Cu o mare experienta in domeniu, cabinetul doctorului Grigoriu Radu, fondat in 1992, a fost primul cabinet medical privat din Moldova.

Cauti cel mai bun stomatolog din Bacau? Ai ajuns in locul potrivit! Apeland la serviciile noastre, beneficiezi de asistenta medicala dedicata, urgente stomatologice, programare preferentiala, termen ultra-redus la executia lucrarilor protetice, garantie de exploatare a lucrarilor protetice, tehnologii si implanturi de ultima generatie. Lucrarile noastre exceleaza atat prin estetica, cat si prin functionalitate.

Echipa noastra de dentisti de top, cu experienta internationala, este atenta la cele mai mici detalii pentru ca tu sa fii 100% multumit.

Vino sa te convingi! Programeaza-te chiar acum la o consultatie la Cabinetul Stomatologic DR. GRIGORIU® din Bacau!

Suna la numarul de telefon 0726 202 000 sau vino direct la cabinetul nostru stomatologic din Bacau, de pe Str. Banca Nationala nr. 17.

Echipa Medici Stomatologi Bacau - Clinica DR. GRIGORIU®

Un zambet sanatos este esential in viata fiecaruia dintre noi. De aceea, alegerea unui medic dentist bun reprezinta o investitie foarte importanta in starea ta generala de sanatate. Relatia pacient – stomatolog este un parteneriat construit pe incredere, respect si profesionalism.

SERVICII Cabinet Stomatologic

Stomatologie Generala

Echipa de stomatologi cu experienta in tratarea cariilor, sigilarea dintilor, extractii de dinti, tratamente de canal, detartraj si albire dinti. Toate aceste servicii au rolul de a preveni deteriorarea si pierderea dintilor, dar au si un rol estetic. Cand vei parasi cabinetul nostru stomatologic, vei avea o dantura sanatoasa si stralucitoare! Zambetul tau este cea mai frumoasa parte a meseriei noastre! Te asteptam la o consultatie in Cabinetul Stomatologic DR. GRIGORIU® Bacau. Programeaza-te la nr. de telefon: 0726 202 000.

Protetica Dentara

Echipa cu experienta in  lucrari protetice: coroane dentare, proteze dentare partiale sau totale, punti dentare, fatete dentare, punti si coroane pe implant.

Coroanele dentare, cu rol in restaurarea dintilor afectati, sunt rezistente si confortabile la masticatie, au o estetica deosebita.
Fatetele dentare din portelan iti transforma dintii patati, deteriorati in dinti de vedeta. Din cabinetul nostru vei pleca cu un zambet de Hollywood.
Puntile dentare realizate de dentistii si tehnicienii nostri iscusiti au un confort masticator foarte bun, estetica buna si rezistenta mare in timp.
Protezele dentare sunt realizate cu mare grija, pentru a-ti asigura o pronuntiei si o masticatie perfecte si, evident, un aspect estetic natural.

Iti oferim o garantie de 10 ani pentru toate lucrarile protetice realizate la cabinetul nostru stomatologic din Bacau.

Clinica Stomatologica DR. GRIGORIU® Bacau – Oferta de Bun Venit: 24% reducere la Lucrarile Protetice pentru Pacientii Noi.

Implantologie dentara

Clinica DR. GRIGORIU® este cea mai moderna si dotata clinica de implanturi dentare din Bacau. Medicii clinicii sunt specializati in implantologie si chirurgie maxilo-faciala si dento-alveolara si au o experienta vasta. Vei beneficia de tratamente la cele mai inalte standarde, intr-un ambient primitor, steril, dotat cu echipamente de ultima generatie. Te asteptam la o consultatie in Cabinetul Stomatologic din Bacau. La noi nu exista „lasa, ca merge si asa!”. Echipa noastra este atenta la cele mai mici detalii, pentru ca tu sa fii 100% multumit.

Cu o ingrijire adecvata, implantul are o durata de viata de 10-15 ani. Studiile arata ca procentul de retentie a implanturilor dentare dupa 10 ani este de peste 95%, apoi acesta scade la valori mai mici.

Iti oferim o garantie de 10 ani pentru implanturile dentare realizate la cabinetul nostru din Bacau.

Punem accentul atat pe functionalitatea lucrarii, pe confortul tau, dar si pe estetica.

Parodontologie

Tratarea bolii parodontale implica mai multe interventii, precum detartraj cu ultrasunete, periaj profesional, air flow cu bicarbonat, tratament antiseptic si antibacterian al pungilor parodontale, injectii pentru stimularea refacerii tesuturilor afectate…Medicii  din cadrul Clinicii dentare DR. GRIGORIU® Bacau sunt la curent cu cele mai noi interventii si descoperiri din domeniu, pentru ca tu sa beneficiezi de cel mai bun tratament posibil.

Ortodontie

Tratamentele ortodontice pentru copii si adulti constau adesea in indreptarea dintilor strambi cu ajutorul aparatelor dentare fixe sau mobile. In unele cazuri, tratamentul ortodontic mai poate include si inchiderea spatiilor dintre dinti sau extractia dintilor inghesuiti. Medicii din cadrul Clinicii DR. GRIGORIU® sunt la curent cu cele mai noi interventii si descoperiri din domeniu, pentru ca tu sa beneficiezi de cel mai bun tratament ortodontic posibil. Fa-ti o programare la cabinetul nostru stomatologic chiar acum!

Preturi Servicii Stomatologie

Lista completa de preturi pentru serviciile stomatologice oferite de Clinica Dr.GRIGORIU@ Bacau poate fi consultata aici: https://www.drgrigoriu.ro/preturi/