• Str. Banca Nationala nr. 17, Bacau
 • Stomato: 0726.20.2000 | Cardio, Medicina interna, Neuro: 0334.112.512 si 0755.99.33.22
 • contact@drgrigoriu.ro
  • 20 FEB. 19
  • 0
  Consultatii periodice la Cabinetul Stomatologic

  Consultatii periodice la Cabinetul Stomatologic

  Cat de des ar trebui sa ne prezentam la o consultatie de specialitate la cabinetul stomatologic? De ce avem nevoie de consultatii periodice la stomatolog? Ce se intampla in timpul unei consultatii stomatologice? La aceste intrebari va vom raspunde in cele ce urmeaza.

  Cat de des trebuie sa ma prezint la cabinetul stomatologic?

  Ca regula generala, trebuie sa va programati la o consultatie stomatologica la fiecare 6 luni, insa este posibil ca unii sa nu fie nevoiti sa mearga atat de des si altii sa aiba nevoie de controale mai frecvente.  Medicul dentist va va sugera cand trebuie sa efectuati urmatorul control de specialitate in functie de stadiul sanatatii orale. Timpul dintre controale poate varia de la 3 luni la 2 ani, in functie de cat de sanatosi sau nu sunt dintii si gingiile si cat de mare este riscul de a intampina probleme in viitor.

  De ce am nevoie de consultatii stomatologice periodice?

  Paza buna trece primejdia rea! Lasand cariile stiute sau ne-stiute netratate, este posibil sa pierdeti dintii. In plus, va va costa mai mult sa reparati daunele aparute decat sa le preveniti.

  Ce se intampla in timpul unei consultatii stomatologice?

  • Stomatologul examineaza dintii, gingiile si gura.
  • Medicul stomatolog va intreaba despre starea generala de sanatate si problemele pe care le-ati avut cu dintii, gura sau cu gingiile de la ultima vizita.
  • Stomatologul va intreaba si va da sfaturi in privinta dietei, viciilor (fumat, alcool) si obiceiurilor de curatare a dintilor.
  • Se stabilesc diverse tratamente dentare, daca este cazul sau o data pentru urmatorul control de rutina in cabinetul stomatologic. Timpul pana la urmatoarea consultatie ar putea fi de la 3 luni sau pana la 2 ani, in functie de varsta, de problemele medicale pe care le aveti (de exemplu, diabet) sau de istoricul sanatatii orale.

  Consultul stomatologic consta in verificari de rutina. Puteti programa alte intalniri pentru tratamentele dentare, cum ar fi plombe, curatarea profesionala a dintilor, extractii dentare sau tratament parodontotic.  

  La Clinica de Stomatologie DR. GRIGORIU® Bacau o consultatie primara, cu stabilirea diagnosticului si elaborarea planului de tratament costa 100 RON.

  Leave a reply →

Leave a reply

You must be logged in to post a comment.

Photostream