• Str. Banca Nationala nr. 17, Bacau
  • Stomato: 0726.20.2000 | Cardio: 0334.112.512 | Neuro: 0755.99.33.22
  • contact@drgrigoriu.ro

Specializarile Clinicii Stomatologice DR. GRIGORIU®:

Clinica DR. GRIGORIU® – prima clinica stomatologica din Bacau specializata pe protetica si implantologie.

Oferim o Garantie 10 ani la lucrarile protetice!

Plata in Rate prin BRD!

Cu o mare experienta in domeniu, cabinetul doctorului Grigoriu Radu, fondat in 1992, a fost primul cabinet medical privat din Moldova.

Cauti cel mai bun stomatolog din Bacau? Ai ajuns in locul potrivit! Apeland la serviciile noastre, beneficiezi de asistenta medicala dedicata, urgente stomatologice, programare preferentiala, termen ultra-redus la executia lucrarilor protetice, garantie de exploatare a lucrarilor protetice, tehnologii si implanturi de ultima generatie. Lucrarile noastre exceleaza atat prin estetica, cat si prin functionalitate.

Echipa noastra de dentisti de top, cu experienta internationala, este atenta la cele mai mici detalii pentru ca tu sa fii 100% multumit.

Vino sa te convingi! Programeaza-te chiar acum la o consultatie la Cabinetul Stomatologic DR. GRIGORIU® din Bacau!

Suna la numarul de telefon 0726 202 000 sau vino direct la cabinetul nostru stomatologic din Bacau, de pe Str. Banca Nationala nr. 17.

Echipa Medici Stomatologi Bacau - Clinica DR. GRIGORIU®

Un zambet sanatos este esential in viata fiecaruia dintre noi. De aceea, alegerea unui medic dentist bun reprezinta o investitie foarte importanta in starea ta generala de sanatate. Relatia pacient – stomatolog este un parteneriat construit pe incredere, respect si profesionalism.